Camins de llum. Conferència inaugural “Per amor a l’art”

Camins de llum. Conferència inaugural “Per amor a l’art”

Dissabte 16 de setembre del 2023, es va inaugurar l’exposició “Camins de Llum” a la sala d’exposicions El Trull, a La Selva de Mar (Cap de Creus), Catalunya.

S’iniciava l’obertura de l’exposició amb una conferència (clica aquí) realitzada per l’arquitecte reconegut,  Josep M.Gràcia Bonamusa. 

La conferència de Josep M. Gràcia titulada “Per amor a l’art” ens va parlar de les analogies entre el procés creatiu de Mariona Vilaseca (1978) i Fernando Lerín (1929-2016). Ell coneixia molt a l’artista resident els darrers anys el poble veí, La Vall de la Santa Creu, i ha trobat entre ambdós artistes moltes analogies que ens ha volgut compartir per aproximar-nos a l’art contemporani des de la visió tradicional de l’art, des de la techné i l’ofici.

Dins de la setmana d’activitats organitzada per al centre d’art La Provindece CCAV  es va invitar a altres artistes per crear altres activitats durant dues setmanes, que podeu veure a través del seu Facebook o Instagram (@laprovidenceccva) dels organitzadors. 

El centre d’art La Provindece CCAV fou la residència d’artista que vaig poder realitzar ara just fa un any a Ille sur Têt.
Podeu veure-ho a l’apartat Accions d’aquest web.

Estem molt agraïdes per el gran interès.

 

 

 

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search